Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Sadržaj / HrvatskiTongkatali.org Rasprodaja prodaje na Amazonu


Tongkatali.org nije samo trgovačko poduzeće. Tongkatali.org je stil života i filozofija. Za one koji misle ezoterijski, Tongkatali.org je čak religija. Stanje duše neke osobe ovisi o kvaliteti seksualnog odnosa koji čovjek doživljava.

Tongkatali.org nije samo trgovačko poduzeće. Ali Tongkatali.org je i trgovačka tvrtka. Prodajemo čarobno bilje za seksualno zdravlje. I kao trgovačka tvrtka ne možemo zanemariti Amazon.

Mnogi od naših proizvoda dostupni su na Amazon.com, Amazon.ca i Amazon.com.au. Čak imamo proizvode s izdanjem Special Edition koji se oglašavaju samo na Amazonu. A povremeno imamo niže cijene na Amazonu nego na Tongkatali.org. To ćemo objasniti kasnije. Ali za sada, pokušajte naše proizvode potražiti i na Amazonu i na Tongkatali.org. Da biste pronašli naše proizvode na Amazonu, potražite naziv naše robne marke: Tongkatali.org

Naše proizvode možete kupiti na Amazonu ili direktno od nas. Mi šalju širom svijeta u bilo koju zemlju iz Tajlanda ili Indonezije.

Amazon ima dvije mogućnosti isporuke: 1. Narudžbe koje isporučuje Amazon. 2. Narudžbe koje je isporučio prodavač.

Kada se proizvodi isporučuju iz Amazona, oni se pohranjuju u ogromnim prodavaonicama Amazona u SAD-u i drugim razvijenim zemljama i brzo pronalaze kupce. Dostava proizvoda može se dogoditi istog dana na nekim lokacijama.

To je vrlo povoljno za neke kupce u razvijenim zemljama. Ali postoji nedostatak.

Tongkatali.org je svjetska marka. Kupce imamo u mnogim zemljama, čak i u Afganistanu. Dostava putem Amazona moguća je samo za SAD, Kanadu i Australiju. Za sve ostale zemlje jedina održiva opcija je isporuka od strane dobavljača.

Ipak potičemo potencijalne kupce u drugim zemljama da pretražuju naše proizvode na Amazonu. Potencijalni kupci u drugim zemljama također mogu kupiti naše proizvode od Amazona. Za svaki će naš proizvod na Amazonu biti naznačeno je li isporučen u inozemstvu ili samo lokalno. Za neke od naših proizvoda cijene u Amazonu mogu biti niže nego na Tongkatali.org. Otpremamo u bilo koju zemlju svijeta, bez obzira je li kupac kupio od Amazona ili izravno od nas.

Pa zašto ponekad imamo niže cijene na Amazonu? Ovo je povezano s načinom na koji Amazon ocjenjuje proizvode u svom mrežnom katalogu. Za razliku od Googlea, Amazon točno zna koji se proizvodi prodaju putem njegovog mrežnog kataloga. Uz iznimku plaćenih oglasa, Amazon plasira proizvode nakon uspjeha u prodaji. Amazon ne navodi proizvode u skladu s kvalitetom proizvoda, kao što Amazon ne može suditi. To je loše za nas, ali s tim moramo živjeti.

Dakle, koja je naša strategija za Amazon? S vremena na vrijeme moramo vršiti popust na Amazonu, samo da bismo bili sigurni da je proizvod pravilno naveden. Jednom kada se to postigne, cijene će se vratiti na normalne razine, zadržavajući na Amazonu neko vrijeme.

Kad smo počeli prodavati na Amazonu, nismo imali dobro razumijevanje kako Amazon funkcionira.

Izvorno smo poslali mnogo proizvoda u Amazon na isporuku u Amazonu. Ovi su proizvodi bili malo skuplji nego na Tongkatali.org radi obračunavanja pristojbi za Amazon. Iako je bilo prodaje, većina je koristila jeftinije cijene na Tongkatali.org. No kada sam Amazon nije ostvario dovoljno prodaje za održavanje visokog ranga, naše su pozicije pale. A s nižim redovima, prodaja je nastavila opadati.

Budući da imamo vrijedan inventar na Amazonu, ponude ne možemo jednostavno poništiti. Za proizvode koji više nisu dobro plasirani, stoga imamo prodajnu prodaju po niskim cijenama.

Ova rasprodaja odnosi se na proizvode navedene u nastavku. Rasprodaja će se nastaviti sve dok dionice traju. Malo je vjerojatno da ćemo ubuduće koristiti Amazonovu isporuku. I dalje ćemo zadržati Amazon kao distribucijski kanal, ali s isporukom putem nas. Proizvode otpremamo samo iz Tajlanda.

Imamo odobrenje za sljedeće proizvode:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20