Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Inhoud / Nederlands


Tongkatali.org uitverkocht bij Amazonië


Tongkatali.org is niet alleen een handelsonderneming. Tongkatali.org is een levensstijl en een filosofie. Voor degenen die esoterisch denken, Tongkatali.org is zelfs een religie. De toestand van de ziel van een persoon hangt af van de kwaliteit van de geslachtsgemeenschap die men ervaart.

Tongkatali.org is niet alleen een handelsonderneming. Maar Tongkatali.org is ook een handelsmaatschappij. Wij verkopen magische kruiden voor seksuele gezondheid. En als handelsonderneming kunnen we niet om Amazon heen.

Veel van onze producten zijn beschikbaar op Amazon.com, Amazon.ca en Amazon.com.au. We hebben zelfs speciale producten die alleen op Amazon geadverteerd worden. En af en toe hebben we lagere prijzen bij Amazon dan bij Tongkatali.org. We zullen dit later uitleggen. Maar probeer vooralsnog onze producten te zoeken op zowel Amazon als Tongkatali.org. Om onze producten bij Amazon te vinden, zoekt u op onze merknaam: Tongkatali.org

U kunt onze producten bij Amazon of rechtstreeks bij ons kopen. Wij verzenden wereldwijd naar elk land vanuit Thailand of Indonesië.

Amazon heeft twee leveringsopties: 1. bestellingen geleverd door Amazon. 2. door de detailhandelaar geleverde bestellingen.

Wanneer producten worden geleverd door Amazon, worden ze opgeslagen in de enorme Amazone-magazijnen in de VS en andere ontwikkelde landen en bereiken ze de klant snel. Op sommige locaties kunnen producten zelfs op dezelfde dag worden geleverd.

Dit is zeer praktisch voor sommige klanten in ontwikkelde landen. Maar er is één nadeel.

Tongkatali.org is een wereldwijd merk. We hebben klanten in veel landen, zelfs in Afghanistan. Levering door Amazon is alleen mogelijk voor de VS, Canada en Australië. Voor alle andere landen is de enige verstandige optie levering door de dealer.

Toch moedigen we potentiële klanten in andere landen aan om ook bij Amazon naar onze producten te zoeken. Potentiële klanten in andere landen kunnen onze producten ook bij Amazon kopen. Voor elk van onze producten bij Amazon wordt aangegeven of ze internationaal of lokaal worden verzonden. Voor sommige van onze producten kunnen de Amazoneprijzen lager zijn dan de Tongkatali.org-prijzen. Wij verzenden naar elk land ter wereld, ongeacht of een klant bij Amazon of rechtstreeks bij ons heeft gekocht.

Dus waarom hebben we soms lagere prijzen bij Amazonië? Dit heeft te maken met hoe Amazon de producten in zijn online catalogus beoordeelt. In tegenstelling tot Google weet Amazon via zijn online catalogus precies welke producten worden verkocht. En met uitzondering van betaalde advertenties, classificeert Amazon producten op basis van verkoopsucces. Amazon vermeldt geen producten die in overeenstemming zijn met de productkwaliteit omdat Amazon dit niet kan beoordelen. Dit is slecht voor ons, maar we moeten ermee leven.

Dus, wat is onze strategie voor Amazone? Van tijd tot tijd moeten we korting verkopen op Amazon om er zeker van te zijn dat een product goed in de lijst staat. Zodra dit is bereikt, keren de prijzen terug naar een normaal niveau, terwijl de Amazoneposities nog enige tijd in stand worden gehouden.

Toen we bij Amazon begonnen te verkopen, hadden we geen goed inzicht in hoe Amazon werkt.

Oorspronkelijk hebben we veel producten naar Amazon gestuurd voor levering via Amazon. Deze producten waren iets duurder dan op Tongkatali.org om de Amazonekosten te kunnen opnemen. Hoewel er enige omzet was, maakten de meeste mensen gebruik van de lagere prijzen op Tongkatali.org. Maar toen Amazon zelf niet genoeg verkopen boekte om een hoge positie te behouden, daalde onze positie. En met lagere rangen, bleef de omzet dalen.

Aangezien we bij Amazon waardevolle voorraden hebben, kunnen we de aanbiedingen niet zomaar annuleren. Voor de producten die niet meer goed geplaatst zijn, hebben we een uitverkoop tegen lage prijzen.

Deze verkoop is van toepassing op de onderstaande producten. De verkoop zal doorgaan zolang de voorraad strekt. Het is onwaarschijnlijk dat we de Amazonelevering in de toekomst zullen gebruiken. We zullen Amazon blijven gebruiken als distributiekanaal, maar met levering via ons. Wij verzenden dan alleen nog maar de producten uit Thailand.

Voor de volgende producten hebben wij een uitverkoop:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20