Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
On our English pages, you often see the word "relationships". This is just sanitized language. On our English pages, "relationships" refers to what couples, when not sleeping, do in bed. Or, if so inclined, on the kitchen table.

English is a rather hypocritical language. Many words for natural bodily functions and processes have dirty connotations, and polite speakers like us have to go to considerable length to communicate meanings without naming them. But we nevertheless hope you get the point.


Tongkatali.org's - Geen seksuele lust zonder tongkat ali


By Serge Kreutz


Op het sociale Aangezien ik mijn bestelde tongkat ali pas op 28 juli ontving, draaide het erop uit dat ik in totaal zes dagen geen tongkat ali nam. Ik heb mijn beschouwing over de eerste twee dagen daarvan al gegeven.

De daarop volgende vier dagen deed ik een aantal interessante waarnemingen. Aan het einde van de derde dag merkte ik een duidelijke afname van mijn libido, alhoewel ik nog steeds een harde erectie kon krijgen. In de dagen vier tot en met zes zette deze verminderde zin in seks door. Er was ook sprake van een iets minder energiek gevoel, maar slechts in beperkte mate. Ik voelde me nog steeds opgeladen en erg in balans. De seks bleef onveranderd goed, maar de intensiteit van de orgasmen was wel minder - alhoewel nog steeds beter dan voordat ik met tongkat ali begon. Op de vierde dag besloot ik Viagra te nemen, meer voor ondersteuning dan voor recreatieve doeleinden. Een 50 mg dosis leek veel van de hardheid van mijn erectie terug te brengen, maar niet de intensiteit ervan. Mijn concentratie en mijn korte termijn geheugen bleven onveranderd.

Dag vijf en zes waren bijna identiek aan elkaar. Mijn seksuele lust was te verwaarlozen. Ook bemerkte ik dat oude pijnen en kwalen de kop op staken, maar dan in mindere mate dan voorheen. Ik kan een erectie krijgen, maar ik merk wel dat het veel meer stimulatie kost, terwijl dat tijdens de perioden dat ik tongkat ali slik, nauwelijks enige moeite kost.

Ik heb geen last van een lichamelijke en/of emotionele hunkering naar het extract, alhoewel het leven wat minder groots lijkt als ik het in een 'off-periode' niet neem. Mijn conclusie is dat ik zes dagen nadat ik voor het laatst tongkat ali heb genomen, nog steeds wat van de effecten ervan ondervindt, alleen in mindere mate. Los hiervan - mijn eikel is niet meer zo gezwollen tijdens erecties maar mijn testikels blijven vol en gezwollen. Ik heb geen echte verandering gemerkt in de hoeveelheid sperma tijdens een orgasme, maar er is een meetbare vermindering van lust in het algemeen.

B Ik ontving de tongkat ali samples de 28e en om de test in een weekschema te integreren dat maandag tot en met vrijdag beslaat, begin ik met innemen op maandag. Mijn volgende verslag zal de periode tussen maandag 28 juli en zondag 3 augustus beschrijven. Het is mijn bedoeling om een dagelijkse dosis van één gram te nemen, op zijn minst wil ik in deze periode op één dag twee gram nemen.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20