Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Landenvergelijking voor de nieuwkomer


By Serge Kreutz


We zullen hier een vergelijking maken tussen landen voor Westerse mannen die seksuele relaties zoeken in Zuidoost-Azie. Het gaat dan vooral om de praktische kanten ervan. Uitgebreidere verhandelingen over het verkrijgen van seksuele avonturen zijn te lezen in verschillende artikelen op mijn websites.

Immigratie
Thailand is wat dit betreft het makkelijkst: je hoeft slechts iedere paar maanden een paar minuten de grens over te gaan. Migreren naar de Filippijnen, Maleisië, Vietnam en Cambodja is ook niet zo moeilijk. Indonesië is wat dat betreft het meest lastig. Je kan er met een toeristenvisum hoogstens vier maanden per jaar verblijven. Anders wordt je van illegale praktijken verdacht. Je kan sowieso niet met behulp van een toeristenvisum permanent verblijven in Indonesië, Myanmar, China, Laos en Singapore.

Appartementen/Huizen
De best betaalbare en meest ruime keuze in woningen is te vinden in Thailand. In de Filippijnen is het vinden van een woning ook niet moeilijk, maar de keuze is er veel geringer. Ga er vanuit dat het in Cambodja en Laos het dubbele kost dan wat je in Thailand moet neerleggen. In Maleisië en Indonesië is het drie tot vier keer zo duur. In Singapore kost het acht keer meer dan in Thailand. In China en Vietnam moet er officieel toestemming van de autoriteiten aangevraagd worden voordat er een woning gehuurd kan gaan worden. In Indonesië moet je normaal gesproken de huur twee jaar vooruit betalen. Zij die met behulp van een toeristenvisum voor seksueel avontuur komen, hebben dan geen andere keuze dan te verblijven in een hotel, dat vaak duur en niet echt schoon is.

Onroerend goed kopen
Het meest eenvoudig is dit in Maleisië. Het is niet veel moeilijker in Singapore. In Thailand en in de Filippijnen is het een stuk minder makkelijk.

Het eten
Het beste en goedkoopste eten is te vinden in Maleisië. Kwalitatief is Singapore net zo goed, alleen rekent men er het dubbele. Cambodja scoort het minst goed als het om het lokale eten gaat. Thailand is wel goedkoop, maar krijgt te veel waardering. Ben overigens voorzichtig in China. Restaurants gebruiken er enorme hoeveelheden 'Monosodium Glutamate' alsook gegiste ingrediënten van een onduidelijke samenstelling. Bovendien is gebleken dat in het eten uit de Chinese supermarkten formaline is verwerkt (een stof die gebruikt wordt om dode, geprepareerde lichamen te conserveren). In Laos is het het makkelijkst om op Europese maaltijden te leven. Indonesië heeft dan wel goed eten in dure restaurants, maar wat je normaal gesproken vindt is niets speciaals en het kost het dubbele van wat het in Maleisië en Thailand kost.

Veiligheid
De veiligheid in Singapore (en in Japan) is uitstekend. In Thailand hoef je ook niet bang te zijn. In Maleisië is het er redelijk mee gesteld. In Indonesië is het iets gevaarlijker (vanwege mogelijk politiek geweld), net als in de Filippijnen (misdaad) en China (de stad Guangzhou werd gedwongen een verbod op motorfietsen in te stellen voor de gehele stad, vanwege roverbendes die zelfs iemand zijn of haar arm eraf zouden kappen om een polshorloge te bemachtigen). In Cambodja is de toestand het slechts (na het donker moet je beter niet meer in Phnom Penh rondlopen, de lokale mensen in iedere stad in Cambodja verschansen zich voordat het acht uur 's avonds wordt.).

Gezondheidszaken
Singapore komt als beste uit de bus. In Thailand is het ook goed gesteld met de seksuele hygiëne. In de Filippijnen is het wat dit betreft iets minder. In Cambodja komt AIDS veruit het meest voor.

Wetgeving rondom seksualiteit
Als je in Maleisië wordt betrapt met een meisje in je kamer en er zijn geen anderen bij, betekent dit dat je meteen moet trouwen of de gevangenis indraait. In Vietnam en Laos kun je niet met een vrouw in een hotel inchecken als je geen trouwakte kan laten zien. In Cambodja komt de politie zomaar binnenvallen bij hen die een meisje mee naar hun hotelkamer of woning hebben gebracht, om te kijken of zij wel achttien jaar is of niet. In de Filippijnen zijn er geen problemen zolang de vrouw maar ouder is dan achttien. In Thailand is seks vanaf het vijftiende levensjaar niet meer illegaal, maar om in de prostitutie te mogen werken moet je minimaal achttien zijn. In Indonesië kan in principe een vrouw van iedere leeftijd naar de politie gaan om een man aan te geven die wel seks met haar heeft gehad maar niet bereid is met haar te trouwen (verkrachting door middel van bedrog). In China, net als in Japan, is de leeftijd waarop iemand seksuele omgang mag hebben relatief laag. Maar lokale overheden kunnen deze leeftijdsgrens verhogen (zelfs tot 22 jaar) en doen dat vaak ook. Ben je ervan bewust dat China gevoelig is voor het willekeurig hanteren van definities van een seksueel misdrijf.

Verkrijgbaarheid van non-prostituees
De beste kansen heb je in Thailand (als je weet hoe je het een en ander aan moet pakken; lees hierover gerelateerde artikelen op mijn website). In de Filippijnen maak je ook een redelijke kans als je bereid bent om te investeren in romantiek.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20