Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden


By Serge Kreutz


Ik verdien mijn brood met het geven van advies aan rijke, westerse, mannen uit geïndustrialiseerde naties welke jagen op seksuele avonturen in arme derde wereld landen.

In tegenstelling is mijn advies aan jonge vrouwen, uit arme derde wereld landen, gratis. Jammer genoeg zullen er niet veel dit lezen omdat ze geen engels spreken en/of geen toegang hebben tot het Internet, en als ze dat al doen is hun interesse, jammer genoeg, beperkt tot soap sterren in plaats van analytische filosofie.

Ongeveer 80 procent van alle jonge mannen in moderne derde wereld landen hebben niets. Het meeste van alles geen geld, geen eigen huis. En normaal gesproken geen werk. Maar wel gierende testosteron en een sterke drang om te paren. Een ding maar hebben ze in overvloed: tijd. Tijd bijvoorbeeld om te flirten met meisjes.

Het leven is moeilijk voor de meeste opgroeiende dochters in de grote moderne steden van de derde wereld landen. Ze leven in overbevolkte familiehuizen, vaak met veel broers en zussen. Iedereen in hun nabijheid, en zijzelf ook, weten dat het enige juiste pad voor hen het vinden van een goede echtgenoot is. Iemand met de middelen om een familie te onderhouden, met een huis, een baan en een "verantwoordelijk" karakter.

Ook worden jonge vrouwen in derde wereld landen vaak van dichtbij bewaakt. Vaders en broers weten heel goed dat op elke hoek er een jonge man te vinden is die met beide handen de kans zal aanpakken.

Daarom is het dilemma van jonge vrouwen in derde wereld landen er een van dubbele beperkingen: Ze hebben niet zoveel kansen om zich te mengen met jonge mannen als de jonge vrouwen in westerse landen, en het aantal zich "kwalificerende" jonge mannen is van een zeer klein percentage.

De normale druk die ouders uitoefenen op haar is om de vrouw te worden van een man die haar in een positie plaats om haar ouders te ondersteunen in hun ouderdom. In het kort: om een rijke man te trouwen. Of in ieder geval van betere stand. Maar om iemand van betere stand te trouwen is niet alleen een materieel gebod, het is een kwestie van algemeen succes. Als de buren niet kunnen concurreren door hun auto's te vergelijken dan kunnen ze tenminste vergelijken wie van hun dochters de beste echtgenoot heeft.

Maar een simpele berekening bewijst dat wanneer 80 procent van alle jonge mannen niet gekwalificeerd is, het onmogelijk is dat 100 procent van alle jonge vrouwen iemand van betere stand trouwt.

Wanneer ze tot de realisatie komt tot het feit dat het niet erg waarschijnlijk is dat een rijke man haar toebedeeld wordt zal een jonge vrouw in de derde wereld gewoonlijk haar verwachtingen bijstellen: als een droomman niet beschikbaar is dan moet hij in ieder geval wel een "verantwoordelijk" man zijn. Eentje die wil werken, zelfs als het niet het ideale werk is, en die een salaris thuisbrengt (in plaats van het met zijn vrienden op te maken).

Jonge mannen in moderne derde wereld landen weten wat jonge vrouwen willen horen. Omdat ze alleen door het uitspreken van ál de juiste woorden aan een sekspartner kunnen komen: "Ik houd van jou. Uiteraard heb ik al vriendinnen gehad. Maar jij bent anders. Jij bent het eerste meisje waar ik echt van houd. En het enige wat ik hoop is je echtgenoot te zijn totdat ik sterf. Maar ik heb geen geld. Ik heb niet eens werk. Maar ik ben bereid elk beschikbaar werk aan te nemen om mijn vrouw en familie te ondersteunen. Omdat voor mij alles wat telt mijn vrouw en familie is. En dit alles voor jou." Wat hij natuurlijk echt in zijn hoofd heeft klinkt ongeveer zo: "Ik heb het nodig. Mijn God, Ik verlang er zo naar om je vagina te penetreren. Waarom doe je zo moeilijk. Hoeveel keren moet ik je vertellen dat ik van je houd voordat je me dat toestaat."

Een jonge vrouw heeft altijd een troefkaart. Hij wil erin. Wanneer deze kaart wordt gespeeld kan ze hem niet een tweede keer spelen. Een vrouw welke één keer seks heeft toegestaan kan geen man vasthouden als ze het hem de volgende keer weigert. Verder geldt, in typische derde wereld omgeving, dat hoe langer ze doorgaan des te meer de balans doorslaat in het voordeel van de jonge man. Zijn seksuele interesse zal afnemen. Hij zal minder geneigd zijn om zijn beloftes waar te maken. Wat was dat ook al weer over elk werk aannemen om wat geld te verdienen?

Hoe langer ze doorgaan zonder te trouwen, des te kleiner wordt de kans dat ze uiteindelijk ook echt zullen trouwen. In een typische derde wereld omgeving is werk voor jonge mensen zwaar en slecht betaald. Het is makkelijker om rond te hangen, met de meisjes te flirten en geld te lenen van diegene waarmee men al seks heeft gehad (en die hoopt dat hij uiteindelijk toch met haar trouwt).

De bordelen van moderne derde wereld landen worden bevolkt door vrouwen welke zijn gevallen voor een jonge man´s zoete woorden, welke officieel zou kunnen getrouwd zijn, of welke, wat meer waarschijnlijker is , eenvoudig is weggelopen met een jonge zogenaamde "echtgenoot", en welke verlaten werd na de geboorte van een kind. Mijn gefundeerde mening hierover is dat de meeste vrouwen, in de bordelen van moderne derde wereld steden, niet in het patroon passen dat de koppen haalt in de westerse pers: Ze zijn niet ontvoerd vanuit hun ouderlijk huis en verkocht aan de prostitutiewereld.

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden kan misschien wat té conservatief overkomen, maar het is het advies dat ik zelfs zou geven aan diegene van mijn derde wereld dochters welke ik niet naar een school in Europa of de V.S. kan sturen (omdat de moeder niet meewerkt): Speel je meest waardevolle troefkaart verstandig uit. Als je het hof wordt gemaakt door een jonge arme man heb dan geen seks met hem voordat hij een officieel, door de ouders goedgekeurd, huwelijk met je is aangegaan. Het risico dat je anders met een kind blijft zitten maar zonder een toegewijde mannelijke partner is veel te groot.

Je kunt sommige risico's nemen als de jonge man die je het hof maakt niet het gewone geen geld, geen werk type is. Wat echter niet betekend dat je het aan elke rijke man zomaar moet weggeven.

Als er een westerse man op het toneel verschijnt welke met je wilt trouwen of toegewijd aan je is, is dat een aardige vangst. En als je een kind met hem hebt, zelfs zonder getrouwd te zijn, zal hij meer geneigd zijn om jou en je kind te onderhouden dan een lokale rijke man welke veel meer gewend is aan het feit dat hij naar bed kan gaan met veel jonge vrouwen, en ze zelfs zwanger kan maken, zonder dat hij ze later moet onderhouden (het meisje heeft gegokt en verloren)

Nee, over het algemeen is het niet fijn om een jonge arme vrouw in een groot derde wereld land te zijn. Mijn advies is om jezelf voor te bereiden op de optie om alleen te blijven. Dan ben je misschien beter af dan de doorsnee arme derde wereld vrouw.

Tot zover mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden. Nu wat meer algemene verklaringen.

Mensen in rijke Noord Amerikaanse en Europese samenlevingen geloven vaak onterecht dat, omdat de Islam een religie is welke minder rechten aan een vrouw geeft, vrouwen natuurlijke bondgenoten zijn in elke de-islamitiseringscampagne. Maar empirische gegevens laten duidelijk zien dat in het algemeen zowel in moslim als christelijke gemeenschappen vrouwen meer voor religie zijn dan mannen en zelfs dat vrouwen, die niet religieus zijn het niet erg vinden als hun echtgenoot dat wel is.

Op de zelfde manier, mijn persoonlijke ervaring is dat je aan elke jonge vrouw in een derde wereld land kan vragen of ze een echtgenoot verkiest die nogal religieus is of eentje die niet religieus is, en dat je dan antwoorden krijgt die zwaar in het voordeel zijn van de eerste optie.

De aanname is dat mannen welke religieus zijn waarschijnlijk meer verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van hun vrouw en kinderen en minder zullen drinken en gokken en zwakkere leden van hun omgeving mishandelen. Het meest belangrijkste, ze zullen waarschijnlijk trouwer zijn. Veel vrouwen in islamitische samenlevingen geven de voorkeur aan religieuze regels, zelfs als dit veel van hun rechten inperkt. Het punt is: De implementatie van religieuze regels zal ook de kansen inperken van hun echtgenoten op buitenechtelijke seks omdat er geen nachtclubs, bars, bordelen en bijslapen zullen zijn. Dat wil zeggen, als de islamitische gemeenschap rijk genoeg is om politie in te zetten om de islamitische regels te handhaven. Omdat Saoedi Arabië rijker is dan Marokko, is het een veilige gok om aan te nemen dat de implementatie van de islamitische regels strenger zijn in het eerste land. Natuurlijk, zelotisme kan materiële hulpbronnen tot op zekere hoogte vervangen (zoals in het Afghanistan van deTaliban), een algemene praktische regel is dat het handhaven van wet en orde (wat die dan ook is) materiaal en hulpbronnen kost zodat hoe armer de samenleving is des te groter de tendens is naar entropie.

Sommige lezers zullen snel voorbeelden aandragen waarop de bovenstaande theorieën niet van toepassing zijn. Ja, er zullen statistische rariteiten zijn, en ja, het bovenstaande is een praktische regel. Vele andere factoren spelen een rol bij het tot stand komen van het weefsel van menselijke interactie in een ,om het even welke, derde wereld stad, en sommige van deze factoren worden, op een zeer praktische manier, besproken in het leden gedeelte. Maar, als we het potentieel evalueren van een derde wereld stad of land als jachtgronden voor mannen uit Noord Amerika of West Europa, moeten we een theoretisch startpunt hebben, en dat is wat ik verschaf.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20