Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Ons privé- en seksleven zijn in feite politieke aangelegenheden


By Serge Kreutz


Een aantal aminozuren in de vorm van supplementen staat erom bekend je seksleven te verbeteren, vooral arginine, tyrosine en phenylalanine.

Toen in de jaren '70 ook in Europa het fenomeen jeugdcultuur vaste voet aan de grond had gekregen, was de meest populaire slogan in Duitsland in die tijd: 'Das private ist das politische.'

Deze slogan vatte kort maar krachtig samen de idee dat niet verkiezingen en regeringen de politiek bepaalden maar dat de intermenselijke communicatie dat doet.

Niet minder dan daarom was het doel ook om een revolutie van persoonlijke relaties vorm te geven, waarbij de dan nadruk lag op het optimaliseren van seksuele ervaringen.

Dit is toch wat er het meest toe doet: bevrediging

Deze website presenteert een selectie van artikelen afkomstig van verschillende schrijvers, elk van hen met zijn eigen focus. Serge Kreutz schrijft over het verbeteren van je seksleven met behulp van geneesmiddelen en kruiden zoals tongkat ali. Mare Meisfeld bekijkt het kunnen ontwikkelen van seksuele aantrekkingskracht. Sam Zanahar heeft een meer filosofisch, Luc Loranhe een meer politieke en Duncan Ryne heeft een meer praktische kijk op zaken.

Maar allen zijn ze het over één ding eens.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20