Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Penis en testikels grootte na gebruik van tongkat ali


By Serge Kreutz


Ik heb Tongkat Ali van verschillende andere bronnen getest voordat ik die van Sumatra Pasak Bumi ging gebruiken (www.tongkatali.org). Het had niet veel onmiddellijk effect. Maar ik voel zeker een onmiddellijk effect met het 1 gram 1:50 extract van Sumatra Pasak Bumi. Het is zoiets als een mengsel van St. Jan's kruid extract en het synthetische testosteron Proviron. Ik voel enige agitatie in het hoofd, een soort van heethoofdigheid wat wordt veroorzaakt door het Proviron en een sublieme beweeglijkheid veroorzaakt door het St. Jan's kruid.

Ik heb nog nooit een zwakke ejaculatie gehad na het innemen van 1 gram van het Sumatra Pasak Bumi 1:50 extract. Ik neem aan dat de ejaculatiekracht voor elke man afneemt bij een leeftijd van zo'n 50 jaar en hoger en in dat geval ben ik geen uitzondering.

De merkbare verbetering in de ejaculatie is een meetbaar pro seksueel effect van het Tongkat Ali extract wat ik gebruik.

Ik ben een wetenschappelijk georiënteerd persoon. Ik vind het leuk te observeren maar nog leuker vind ik het om meetlinten, weegschalen, chemische testen en al die andere gereedschappen, welke horen bij een laboratorium, te gebruiken.

Tongkat Ali heeft laten zien dat het het testosteronniveau verhoogt. Men denkt dat het dat doet door het stimuleren van de Leydig cellen van de testikels om meer testosteron te produceren. Dit verschilt met de werking van bijvoorbeeld Proviron wat zich voordoet als het lichaam's eigen testosteron en hierdoor de Leydig cellen aanzet om hun eigen productie van het hormoon stop te zetten. Hierdoor veroorzaken anabole steroïden het krimpen van testikels en penis. In een toxologische studie met verschillende laboratoriumdieren werden de LD50 waarden vastgesteld voor muizen, ratten, konijnen en honden. LD50 betekent dié dosering waarbij 50 procent van de laboratoriumdieren sterft.

Toen de Tongkat Ali vergiftigde dieren werden ontleed waren verschillende interne organen zoals de lever en de nieren duidelijk gezwollen. Dat is niet verrassend voor een LD50 test omdat de bovengenoemde organen direct te maken hebben met het metabolisme van de ingenomen substanties. Nog interessanter was, naar mijn mening, dat de primaire seksuele organen van de vergiftigde laboratoriumdieren merkbaar gezwollen waren. Dit is erg ongewoon.

Testikel en penis grootte waren duidelijk testosteron afhankelijk. Elke bodybuilder welke teroïden gebruikt en hierdoor het lichaam's eigen testosteronproductie afsluit, kan gemakkelijk observeren hoe de inactiviteit van zijn Leydig cellen het krimpen van zijn penis en testikels veroorzaakt. En het is een plotselinge toename in activiteit in de Leydig cellen gedurende de adolescentie welke ervoor zorgen dat een jongen zijn seksuele organen uitgroeien tot de grootte van die van een man. Verder veroorzaakt testosteron overproductie door endocriene afwijkingen gedurende de adolescentie overgedimensioneerde mannelijke genitaliën.

De aanname dat tongkat ali extract een toename van de penis en testikels volume veroorzaakt door

Leydig cel stimulatie wordt verder ondersteunt door de observaties van test deelnemers welke een gevoel van volheid in de testikels en penis rapporteerden na tongkat ali gebruik.

Simpel gezegd, vertrouw geen goedkope prijzen als je echte Tongkat ali zoekt.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20