Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Seksuele Verlangens


By Serge Kreutz


Leun naar achteren, sluit uw ogen. Probeert u de beste seksuele fantasie die u ooit had te herinneren. Voila, hier wilt u zijn.

Uit een filosofisch correct perspectief zijn sommige dingen in het leven absoluut : een man´s seksuele verlangens. Om deze na te jagen is het ultieme doel in zijn leven. Wat ze ook zijn.

Hoe sterker een man´s seksuele verlangen is des te gelukkiger hij is.

U leunt naar achteren, sluit uw ogen, en er verschijnen geen drukkende seksuele verlangens ? Dan is er iets verkeerd man !

De eerste voorwaarden voor een mannelijke levensstijl, en ook om depressie en dikheid te vermijden, en zelfs voor de algemene gezondheid en ja voor geluk per se, is een sterke seksuele aandrang.

Geen seksuele aandrang en u bent vlak. Geen seksuele aandrang en u voelt niet waarvoor u leeft

Ja, waneer ze jong zijn, zijn de meeste mannen seksueel gezond. Ze hebben sterke seksuele verlangens. Ze voelen duidelijk wat ze nodig hebben: Een vrouwelijk lichaam om te penetreren. Of iets anders om mee te spelen, wat hun oriëntatie ook is.

Seksuele verlangens zijn absoluut. Vanuit een filosofisch perspectief kan hun juistheid nooit worden betwist.

In sommige landen worden sommige seksuele praktijken beschouwd als tegennatuurlijk. Sommige seksuele praktijken worden beschouwd als crimineel. In Maleisië (op dit moment van schrijven) wordt een man welke orale seks bedrijft met zijn legale vrouw of elke andere vrouw bedreigt door een gevangenisstraf en zweepslagen.

Ik ben een gezagsgetrouw persoon. Ik beveel elke andere man dit ook aan. Wanneer mijn seksuele verlangens in strijd zijn met de regels van het land ga ik ergens anders heen.

Een man´s eigen seksuele verlangens zijn niet onderhandelbaar.

Zelfs als ik 100% ben toegewijd aan het niet breken van de wet van het land waar ik leef, kan het, natuurlijk, voorkomen dat men valselijk wordt beschuldigd van het begaan van een criminele daad. In sommige landen, jammer genoeg, nemen vrouwen hun toevlucht tot het valselijk beschuldigen van een man van verkrachting als deze niet naar hun pijpen danst.

Als dit gebeurd wil ik in een land zijn waar de gevangenisstraffen mild zijn.

Toen ik nog een buitenland correspondent was voor Europese tijdschriften heb ik eens een verhaal gedaan over een Zwitser die gevangengenomen was in een zuidoost Aziatisch land voor het bezit van verdovende middelen. Ik bezocht hem in de gevangenis. Hij woonde daar, samen met zijn vriendin. Het gevangenisgebouw was op de een of andere manier gebouwd als een kerk of een treinstation. In het midden was een grote halgang waar de gevangen kampeerden, samen met hun vrouwen en kinderen of zelfs vriendinnen. De gevangenis was niet schoon maar het voelde humaan aan. Bezoekers moesten toegang betalen maar konden gaan en komen wanneer ze wilden.

In een naburig land waren de gevangenen geketend en werden bezoekers voor 2 uur per week toegelaten.

Terug naar verlangens.

De afwezigheid of afname van seksuele verlangens, zoals mannen gewoonlijk ondervinden wanneer ze ouder worden, is misschien een handige manier om zich niet tot misdadig gedrag te laten verleiden maar het is totaal onaanvaardbaar vanuit een filosofisch standpunt gezien. Ik wil dat mijn verlangens sterk zijn.

Aaah, aandrang. Alles omspoelende verlangens. Het voelt zo goed wanneer seksuele beelden zich in het brein manifesteren. We weten dat het het waard is om te leven. Dat is wat ik wil. Dat is wat ik nodig heb.

Zoals elke man op gevorderde leeftijd heb ik een neergang in seksuele verlangens en functie ondervonden en dit is totaal onacceptabel voor mij. Ik heb uitgebreid alle mogelijkheden onderzocht welke deze neergang stoppen en omkeren.

Ik heb bevonden dat seksuele functie vandaag de dag gemakkelijk te mediceren is, primair met phophodiestrase onderdrukkers zoals Viagra, Je kunt tijdelijk een afnemend libido verbeteren met dopaminergics maar het gebruik van een testosteronverhogend middel zoals tongkat ali is duidelijk een superieure oplossing.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20