Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Tongkatali.org winkel en religie


Tongkatali.org verkoopt tongkat ali en andere kruiden voor het verbeteren van relaties. Maar tongkatali.org is meer dan een online winkel. Tongkatali.org is een filosofie. Tongkatali.org is ook een politieke agenda. Tongkatali.org is zelfs een religie.

Goede relaties zijn de sleutel tot het paradijs. Er zijn twee soorten paradijs. Een voor je sterft, een voor je sterft. Goede relaties zijn de sleutel tot beide.

Goede relaties is het beste gevoel dat je ooit in je leven hebt gehad. Maar goede relaties zijn niet alleen een gevoel.

Relaties zijn het goddelijke principe in het leven.

Eenvoudig gezegd, je leven is waardeloos. Je leeft maar een paar jaar en dan ben je voor altijd dood. Door eenvoudige logica, wat je ook doet in het leven, zal het geen blijvende impact hebben. Met een simpele logica kan het het beste zijn om gewoon zelfmoord te plegen. Dit zou in ieder geval lijden voorkomen.

Religies zijn belangrijk omdat ze je het gevoel kunnen geven dat je leven betekenis heeft. Maar de meeste oude religies zijn onvoldoende. Veel ideeën over oude religies zijn kinderachtig. Soms vraag je je af: geloven mensen deze onzin echt?

Je weet dat je relatie verlangens echt zijn. Je weet niet echt waarom je relatie verlangens hebt. Verlangens naar relaties zijn een wonderbaarlijke kracht diep in je. Ze zijn een wonderbaarlijke kracht in het hele dierenleven. Zelfs wormen hebben verlangens naar relaties.

De wetenschap kan een organisme gemakkelijk verklaren. Wetenschap kan het spijsverteringsstelsel van dieren verklaren, inclusief mensen. De wetenschap kan ook de bloedcirculatie, het hart, de lever en veel van de hersenen verklaren. Hoe zijn neuronen bedraad? Wat is de rol van neurotransmitters zoals serotonine of dopamine?

De wetenschap kan de functie van relatiinship orgels, de processen in conceptie en geboorte van een kind, en de ontwikkeling van een kind naar een volwassene verklaren.

Maar de wetenschap kan het verlangen naar relaties niet eenduidig ​​verklaren. Waar is het gelegen? In welke cellulaire structuur? Er is hier geen echte kennis over.

Relativiteitsverlangen is een overlay. Het is overal, maar het is ook nergens. Het kan niet worden gevonden. Het kan niet worden geïsoleerd. Het is er gewoon, als een geest. Een geest kan worden gezien als een menselijk lichaam. Maar het heeft geen lichaam. Je kunt door een geest lopen. Het is niet opgebouwd uit cellen. Het is zelfs niet opgebouwd uit moleculen.

Het verlangen naar relaties is van dezelfde dimensie. Het is er duidelijk, maar het heeft geen fysieke massa.

Het verlangen naar relaties is als een andere metafysische entiteit: een ziel.

Eigenlijk zijn de twee hetzelfde. Je relatie verlangens zijn je ziel. Verlangens naar relaties zijn de universele ziel. Verlangens naar relaties zijn het goddelijke principe in het leven.

Het is verstandig om verlangen naar relaties te aanbidden. Het is verstandig om de verlangens van een relatie hoog in het vaandel te houden. Je moet je relatie wensen. Voer ze met bereidingen van wonderbaarlijke kruiden zoals tongkat ali, butea superba en mucuna pruriens.

Dit is het moderne sjamanisme van Serge Kreutz en tongkatali.org.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20