Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Vrouwelijke Emancipatie


By Serge Kreutz


Zo erg als ik tegen het zogenaamde feminazisme ben zo voor ben ik voor echte vrouwelijke emancipatie (de afschaffing van alle geslachtsspecifieke beperkingen). Hoe meer vrouwen geëmancipeerd zijn des te beter het is voor mij en voor mannen zoals ik.

Vrouwen als een groep zouden niet economisch afhankelijk moeten zijn van mannen. Terwijl ik vrouwen zou willen stimuleren om hun eigen professionele carrière te hebben, heb ik ook geen bezwaar tegen een systeem waarin vrouwen en mannen duidelijk bespreken en overeenkomen een zekere overdracht van rijkdom van de mannelijke naar de vrouwelijke partner te doen plaats vinden voor de bepaalde periode waarin ze samenleven.

Ik weet het, in de christelijke culturen van Europa en Amerika is zo´n idee nauwelijks acceptabel omdat het niet overeenkomt met de idee dat seksuele relaties gebaseerd moeten zijn op romantische liefde.

Ik ben niet tegen romantische liefde. Romantische liefde is zeer plezierig. Maar het is niet voor eeuwig. Romantische liefde is een standaard gebeurtenis voor een paar maanden. In zeldzame gevallen duurt het een paar jaar. Maar elke romantische liefde wordt een niet seksuele gemaksrelatie na een paar jaar. Afhankelijk van de karakters van de personen is de seksuele opgewondenheid typisch dood naar 3 tot 7 jaar. En het is mijn observatie dat het dood is op ongeveer hetzelfde moment voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke partner.

In een niet geëmancipeerde wereld hebben vrouwen, natuurlijk, veel meer te verliezen als een relatie, welke niet seksueel is geworden, uiteindelijk stuk loopt. Mannen hebben het veel gemakkelijker om een jongere partner te vinden om een nieuwe, seksueel opwindende (voor een tijdje) relatie aan te gaan, terwijl vrouwen welke jaren in een seksuele relatie hebben gezeten (en misschien wel gebaard hebben) het moeilijk hebben om een nieuwe man te vinden met dezelfde sociale en seksuele marktwaarde. Het probleem is dat ze typisch zoeken naar een man die zowel sociaal (financiële) mogelijkheden heef en ook nog seksueel aantrekkelijk is, in plaats van te zoeken naar een sociale "junior" partner welke in ieder geval seksueel attractief is. Het is uit deze bron van achtergelaten vrouwen waaruit de feminazis hun nieuwe discipelen rekruteren (allen manhaters).

Het systeem is verkeerd…. in ieder geval in het christelijk georiënteerde Europa. Het systeem is minder verkeerd in Oost Azië, waar de vrouwen beter bij machte zijn zich er van te verzekeren dat ze niet worden achtergelaten zonder middelen als een relatie beëindigd wordt en waar vrouwen met middelen, maar uit een vorige relatie, niets verkeerd zien in een relatie met een veel jongere partner (of afwisselende jongere vrienden).

Ik ben voor deze manier van emancipatie. Omdat voor vrouwen zoals ook voor mannen, optimale seksuele relaties, buiten een zachte dood, de enige 'inhoud' in het leven is welke logisch is om voor te streven

Ik ben er van op de hoogte dat er andere 'inhouden' zijn, zoals je kinderen zien floreren, of succes in je beroep. Maar de relevantie van deze 'inhouden' verbleken in vergelijking met een optimale seksuele relatie en een zachte dood.

Gebaseerd op levenslange persoonlijke observaties en op die van anderen voor kortere perioden neem ik aan dat wij allemaal, man of vrouw, makkelijker seksueel opgewonden raken als we jong zijn en als we jong zijn worden we makkelijker opgewonden door seksuele partners die niet meer in hun bloeitijd zijn

Hiermee bedoel ik dat als adolescenten, mannen, gemakkelijker verleid kunnen worden door veel oudere vrouwen, of door oudere vrouwen die daarbij ook nog niet erg aantrekkelijk zijn. En er schijnt een groot aantal vrouwen van een voortschrijdende leeftijd te zijn welke zich zeer aangetrokken zouden voelen door zeer veel jongere mannen. Helaas, in de westerse wereld, veel meer dan in Oost Azië, is er een zeker taboe tegen dit soort verbindingen. Dat is waarom oudere Europese en Amerikaanse vrouwen met seksuele interesses al lang een voorkeur hebben voor vakantiebestemmingen zoal Hawaï (in de 50er jaren), de Caraïben (vooral Jamaica), Tunesië of Balie (voor de politie en de Indonesische justitie een einde maakte aan het feesten door het arresteren en veroordelen tot vele jaren in de gevangenis van degenen die kleine hoeveelheden drugs bij zich hadden of gebruikten).

Voor mannen is het zeer duidelijk dat als ze ouder worden, meer worden aangetrokken door duidelijk jongere vrouwelijke partners. Zoals jongere mannen seksuele kansen met oudere of jongere vrouwen nastreven (vaak met een voorkeur voor de oudere) is het voor de oudere man vaak een zaak van zich aangetrokken voelen worden tot jongere vrouwen of zich helemaal niet seksueel voelen worden aangetrokken (door vrouwen van de man´s eigen leeftijd of zelfs een beetje jonger). Nogmaals, dit wordt veel meer geaccepteerd in Azië.

Degenen die andere artikelen van mijn hand hebben gelezen weten dat ik mijn hoop zet op een wereld die meer chinees wordt als een soort 2e golf van anti christelijke verlichting.

Ja, ik ben voor totale emancipatie, of bevrijding, van vrouwen, dat betekent ten eerste en vooral de gelijkstelling van seksuele rechten

Voor vrouwen, alsook voor mannen zijn optimale seksuele relaties het meest voor de hand liggende doel in het leven. De westerse cultuur zou wat meer toegevend moeten zijn naar vrouwen toe, zo ook naar mannen, die optimale orgasmen nastreven met veel jongere partners. Verder zou het acceptabel moeten zijn, zelfs standaard, dat oudere vrouwen, zoals oudere mannen, materiële voordelen verschaffen aan hun jongere partners en dat jongere partners een verhouding aangaan met oudere vrouwen en mannen niet alleen voor de seksuele maar ook voor de materiële voordelen.

Ja, vrouwelijke emancipatie moet zowel materieel als seksueel zijn. En het zou praktisch moeten zijn zoals alleen de oost Aziatische cultuur dat toelaat.

Nota bene: Dat ik de acceptatie van materiële interesses in een seksuele relatie propageer wil niet zeggen dat ik een vercommercialisering propageer waarin seksualiteit handelswaar wordt. Dat soort van openlijke vercommercialisering zou beteken dat een derde partij, de handelaar, seks aanbiedt als koopwaar, verhandelt voor het doel om winst te generen voor hem. Daar ben ik helemaal tegen.

Ik vind het niet erg dat mensen seksuele gunsten uitwisselen, lange termijn of korte termijn, voor materiële als dit gebeurd op het eigen initiatief van de partij die de seksuele gunsten aanbiedt omdat dit patroon waarschijnlijk gegraveerd is in de menselijke biologie (of zelfs dieren biologie) en dat de uitbanning van dit mechanisme simpelweg onlogisch is.

Als efficiënt Oost Azië in plaats van puriteins Noord Amerika de werelds leidende cultuur wordt zullen we waarschijnlijk een beetje dichterbij een zo´n realistisch concept van seksualiteit ... en emancipatie komen.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20