Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어
Tongkatali.org's - Waarom je feedback op Ebay niet moet geloven


By Serge Kreutz


Tenminste geen feedback van mensen die tongkat ali verkopen.

Ebay is een degelijk ruilplatform voor dingen waarvan de koper de kwaliteit kan controleren.

Tweedehands fietsen, nieuwe leren schoenen, edities van bepaalde boeken die zijn uitgegeven in 1910, antieke typemachines.

Er is niet veel risico dat er van bovenstaande dingen namaakproducten circuleren.

Maar tongkat ali van verdachte bronnen? Een koper kan niet bepalen wat de aankoop wel bevat, en wat niet.

Ik begrijp dat veel terugkerende kopers op Ebay kijken naar de feedback op transacties, maar dit is zeer misleidend, omdat degenen die tongkat ali vervalsen en het op Ebay verkopen namelijk ook de feedback manipuleren.

Dit wor

dt op de volgende manier gedaan:

1. Maak een ring van Ebay accounts aan. Dit kan je doen door ofwel één persoon verschillende accounts aan te laten maken, ofwel door een groepje van verschillende handelaren.

2. Zorg ervoor dat je ook een aantal goedkope items aanbiedt, zoals zonnebrillen of modesieraden.

3. Ga een aantal koopovereenkomsten aan tussen de verschillende Ebay accounts. Zorg ervoor dat Ebay en Paypal hun minimaal vereiste inkomsten binnenhalen.

4. Nu heeft de 'koper' de mogelijkheid om 'gecertificeerde feedback' achter te laten. De 'koper' laat algemene feedback achter, dat dus niet specifiek is aan tongkat ali. Opmerkingen kunnen in de volgende vorm voorkomen: "Uitstekende Ebay'er, uitstekende service, snelle levering, sterk aanbevolen." of "Product is zoals beloofd, zal zeker nog eens kopen."

5. Nadat de feedback is verzameld zal de zwendelaar het goedkope spul van zijn account halen en alle te koop aangeboden spullen veranderen in dure tongkat ali nepproducten.

Het doel van deze strategie is om potentiële kopers op te lichten die honderdduizenden dollars dokken om imitatie tongkat ali te kopen, eenvoudigweg gebaseerd op gemanipuleerde feedback.

Ik waarschuw tegen het kopen van tongkat ali van Ebay verkopers, tenzij de verkoper duidelijk kan aangeven wie de tongkat ali heeft geproduceerd, en deze producent ook kan bevestigen dat de verkoper legitiem is.


PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20