Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Schrijf naar tongkatali.org in elke taal


Schrijf ons. In elke taal. Inclusief Nederlands.

Nederlands is niet onze eigen taal. Maar we kunnen vertalen.

U kunt het ons gemakkelijk maken. Schrijf korte zinnen. We zullen antwoorden met korte zinnen. U kunt in uw eigen taal of in het Engels schrijven.

We sturen Tongkat Ali en andere kruiden naar elk land op aarde. We hebben meer dan 25 jaar ervaring. We zijn ook verzonden naar Afghanistan, Irak en Syrië. We garanderen altijd de aankomst van elk pakket. Er is altijd een manier.

Als u onze producten bestelt, kunt u betalen met PayPal of een overschrijving doen.

Voordat we geld van PayPal krijgen, trekken ze hoge kosten af. En soms moeten we een maand op het geld wachten.

Als u een geldovermakingsservice zoals WorldRemit of MoneyGram gebruikt, ontvangen we uw betaling zonder aftrek en zonder wachttijd. Daarom is onze prijs voor betaling met overboeking 30 procent goedkoper. Wij adviseren: WorldRemit.com en MoneyGram.com. U kunt ook WesternUnion.com gebruiken

In Europa, Noord-Amerika, Australië is MoneyGram.com het goedkoopst. Maar in alle andere landen is WorldRemit.com het goedkoopst.

Als u een creditcard heeft, kunt u uw creditcard gebruiken met WorldRemit.com, MoneyGram.com, WesternUnion.com. U kunt geld verzenden vanaf uw computer.

Als u geen creditcard heeft, is dit geen probleem. U kunt naar een agent van WorldRemit.com, MoneyGram.com of WesternUnion.com gaan. In veel landen zijn banken agenten van WorldRemit.com, MoneyGram.com en WesternUnion.com.

Als u onze producten wilt bestellen en via overschrijving wilt betalen, schrijf ons dan. Wij zullen u dan de naam van de ontvanger en het adres van de ontvanger geven.
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20