Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Conținut / RomânăTongkatali.org Vânzări de vămuire pe Amazon


Tongkatali.org nu este doar o companie comercială. Tongkatali.org este un stil de viață și o filozofie. Pentru cei care gândesc ezoteric, Tongkatali.org este chiar o religie. Starea sufletului unei persoane depinde de calitatea actului sexual pe care o experimentează.

Tongkatali.org nu este doar o companie comercială. Dar Tongkatali.org este și o companie comercială. Vindem plante magice pentru sănătatea sexuală. Și ca societate comercială, nu putem ignora Amazon.

Multe dintre produsele noastre sunt disponibile pe Amazon.com, Amazon.ca și Amazon.com.au. Avem chiar și produse de ediție specială care sunt publicitate doar pe Amazon. Și ocazional avem prețuri mai mici pe Amazon decât pe Tongkatali.org. Vom explica acest lucru mai târziu. Dar, deocamdată, încercați să căutați produsele noastre atât pe Amazon, cât și pe Tongkatali.org. Pentru a găsi produsele noastre pe Amazon, vă rugăm să căutați numele mărcii noastre: Tongkatali.org

Puteți cumpăra produsele noastre pe Amazon sau direct de la noi. Livrăm în toată lumea în orice țară din Thailanda sau Indonezia.

Amazon are două opțiuni de livrare: 1. Comenzi expediate de Amazon. 2. Comenzi livrate de dealer.

Când produsele sunt expediate de pe Amazon, acestea sunt stocate în vastele magazine Amazon din SUA și în alte țări dezvoltate și ajung la clienți rapid. Livrarea produsului poate avea loc chiar în aceeași zi în unele locații.

Acest lucru este foarte convenabil pentru unii clienți din țările dezvoltate. Există însă un dezavantaj.

Tongkatali.org este un brand mondial. Avem clienți în multe țări, chiar și în Afganistan. Livrarea prin Amazon este posibilă numai pentru SUA, Canada și Australia. Pentru toate celelalte țări, singura opțiune viabilă este livrarea de către dealer.

Cu toate acestea, încurajăm clienții potențiali din alte țări să caute produsele noastre pe Amazon. Clienții potențiali din alte țări pot cumpăra și produsele noastre de pe Amazon. Pentru fiecare dintre produsele noastre de pe Amazon va fi indicat dacă este expediat internațional sau numai local. Pentru unele dintre produsele noastre, prețurile pot fi mai mici la Amazon decât la Tongkatali.org. Livrăm în orice țară din lume, indiferent dacă un client a cumpărat de la Amazon sau direct de la noi.

Așadar, de ce avem uneori prețuri mai mici pe Amazon? Aceasta este legată de modul în care Amazon evaluează produsele din catalogul său online. Spre deosebire de Google, Amazon știe exact ce produse sunt vândute prin intermediul catalogului său online. Și, cu excepția anunțurilor plătite, Amazon plasează produsele după succesul vânzărilor. Amazon nu listează produsele în conformitate cu calitatea produselor, întrucât Amazon nu poate judeca. Este rău pentru noi, dar trebuie să trăim cu asta.

Deci, care este strategia noastră pentru Amazon? Din când în când trebuie să facem vânzări de reduceri pe Amazon, doar pentru a ne asigura că un produs este listat corespunzător. Odată obținut acest lucru, prețurile vor reveni la nivelurile normale, menținând în același timp poziții Amazon.

Când am început să vindem pe Amazon, nu am înțeles bine modul în care funcționează Amazon.

Inițial am trimis multe produse către Amazon pentru a fi livrate de Amazon. Aceste produse erau puțin mai scumpe decât pe Tongkatali.org pentru a lua în considerare taxele Amazon. În timp ce au existat unele vânzări, majoritatea oamenilor au utilizat prețurile mai ieftine pe Tongkatali.org. Dar când Amazon în sine nu a făcut suficiente vânzări pentru a menține un rang înalt, pozițiile noastre au scăzut. Și cu ranguri mai mici, vânzările au continuat să scadă.

Deoarece avem un inventar valoros pe Amazon, nu putem doar să anulați ofertele. Pentru produsele care nu mai sunt bine plasate, prin urmare, avem o vânzare autorizată la prețuri mici.

Această vânzare se aplică produselor enumerate mai jos. Vânzarea va continua atât timp cât vor rămâne stocurile. Este puțin probabil să folosim livrarea Amazon pe viitor. Vom păstra în continuare Amazon ca canal de distribuție, dar cu livrare prin noi. Livrăm produsele din Thailanda.

Avem o vânzare de vămuire pentru următoarele produse:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20