Home

Products / English


English

Français Italiano Español Português Català Maltin

Deutsch Nederlands Lëtzebuergesch Gaeilge Scottish Dansk Svenska Norsk Íslensku Suomalainen Eestlane Latvietis Lietuvis

Pусский Беларус українська Polski Česky Slovenský Magyar Română Slovenščina Hrvatski Bosanski Српски Shqiptar български македонски Ελληνικά ქართული Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Vsebina / Slovensko


Tongkatali.org Čistilna prodaja na Amazonu


Tongkatali.org ni le trgovska družba. Tongkatali.org je življenjski slog in filozofija. Za tiste, ki razmišljajo ezoterično, je Tongkatali.org celo religija. Stanje duše osebe je odvisno od kakovosti spolnega odnosa, ki ga človek doživi.

Tongkatali.org ni le trgovska družba. Toda Tongkatali.org je tudi trgovska družba. Prodajamo čarobna zelišča za spolno zdravje. In kot trgovska družba Amazon ne moremo prezreti.

Veliko naših izdelkov je na voljo na Amazon.com, Amazon.ca in Amazon.com.au. Imamo celo izdelke Special Edition, ki se oglašujejo le na Amazonu. In občasno imamo na Amazonu nižje cene kot na Tongkatali.org. To bomo pojasnili kasneje. Toda za zdaj poskusite naše izdelke poiskati tako na Amazonu kot na Tongkatali.org. Če želite najti naše izdelke na Amazonu, poiščite našo blagovno znamko: Tongkatali.org

Naše izdelke lahko kupite na Amazonu ali neposredno pri nas. Po vsem svetu pošiljamo v katero koli državo s Tajske ali Indonezije.

Amazon ima dve možnosti dostave: 1. Naročila, ki jih pošlje Amazon. 2. Naročila, ki jih je dostavil trgovec.

Ko izdelke pošiljamo iz Amazona, jih shranimo v obsežnih trgovinah Amazon v ZDA in drugih razvitih državah in hitro dosežejo kupce. Dostava izdelkov se lahko na nekaterih lokacijah zgodi še isti dan.

Za nekatere stranke v razvitih državah je to zelo priročno. Vendar obstaja pomanjkljivost.

Tongkatali.org je svetovna blagovna znamka. Stranke imamo v mnogih državah, tudi v Afganistanu. Dostava preko Amazona je mogoča samo za ZDA, Kanado in Avstralijo. V vseh drugih državah je edina izvedljiva možnost dobava s strani prodajalca.

Kljub temu spodbujamo potencialne kupce v drugih državah, da iščejo naše izdelke na Amazonu. Potencialne stranke v drugih državah lahko kupijo tudi naše izdelke od Amazona. Za vsakega od naših izdelkov na Amazonu bo navedeno, ali je odpremljeno v mednarodnem ali le lokalnem okolju. Za nekatere naše izdelke so cene morda nižje pri Amazonu kot na Tongkatali.org. Pošiljamo v katero koli državo na svetu, ne glede na to, ali je stranka kupila od Amazona ali neposredno od nas.

Zakaj imamo na Amazonu včasih nižje cene? To je povezano s tem, kako Amazon ocenjuje izdelke v svojem spletnem katalogu. Za razliko od Googla Amazon natančno ve, katere izdelke prodaja prek svojega spletnega kataloga. In Amazon, razen plačljivih oglasov, izdelke uvršča po uspehu prodaje. Amazon ne navaja izdelkov v skladu s kakovostjo izdelkov, kot Amazon ne more presoditi. To je za nas slabo, vendar moramo s tem živeti.

Kakšna je torej naša strategija za Amazon? Občasno moramo na Amazonu opraviti popust, samo da zagotovimo, da je izdelek pravilno naveden. Ko bo to doseženo, se bodo cene vrnile na normalno raven in obdržale položaj Amazon še nekaj časa.

Ko smo začeli prodajati na Amazonu, nismo dobro razumeli, kako deluje Amazon.

Prvotno smo v Amazon poslali številne izdelke za dostavo. Ti izdelki so bili nekoliko dražji kot na Tongkatali.org za obračunavanje pristojbin Amazon. Medtem ko je bilo nekaj prodaje, je večina ljudi uporabljala cenejše cene na Tongkatali.org. Ko pa Amazon sam ni opravil dovolj prodaje za ohranitev visokega ranga, so naši položaji padli. Z nižjimi uvrstitvami pa je prodaja še naprej upadala.

Ker imamo na Amazonu dragocen zalog, ponudbe ne moremo preprosto preklicati. Za izdelke, ki niso več dobro razpoloženi, imamo torej prodajo po nizkih cenah.

Ta razprodaja velja za spodaj navedene izdelke. Razprodaja bo trajala tako dolgo, dokler trajajo zaloge. Malo je verjetno, da bomo v prihodnosti uporabili dostavo Amazona. Amazon bomo še naprej ohranjali kot distribucijski kanal, vendar z dostavo preko nas. Izdelke pošiljamo samo s Tajske.

Za naslednje izdelke imamo dovoljenje za prodajo:

https://www.amazon.com/dp/B07VSGX41N

https://www.amazon.com/dp/B07MQJBPMJ

https://www.amazon.com/dp/B07KTTTQF1

https://www.amazon.com/dp/B07KN3R5J2

https://www.amazon.com/dp/B07M7SJWHW

https://www.amazon.com/dp/B07KTTRMCT
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine
Jl. Imam Bonjol No.9
Petisah Tengah
Medan Petisah
Medan City
North Sumatra 20236
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20